UTILITEITSBOUW

Woonzorgcomplex, veenendaal

Een huis van de bewoners

We hebben in opdracht van KUDO een ontwerp en technische uitwerking gemaakt voor een tweelaagse woonzorgcomplex in Veenendaal. Deze appartementen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met een beperking.

Wat direct opvalt aan deze appartementen is het moderne en aantrekkelijke ontwerp. De donkere kozijnen en het balkon steken mooi af tegen het licht gemêleerd metselwerk. Dit zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling. De ingang is lekker licht door de hoge ramen. Op de zijkant van het gebouw zijn vogelhuisjes geïntegreerd onder de dakrand en zijn er zelfs vleermuisopeningen gemaakt. Een complex met oog voor design, natuur en praktische zaken.

Deze woonzorgappartementen bieden een moderne en aantrekkelijke woonsituatie voor mensen met een beperking. 




OPDRACHTGEVER
KUDO

OMVANG
51 Woonzorgappartementen, Veenendaal

OPLEVERING
2022

TEAM
AGBvanDIJK

GERELATEERDE PROJECTEN