AGBvanDIJK

Alle belangrijke disciplines voor ontwerp onder één dak

Integraal denken is onze leidraad – de verbinding van verschillende disciplines in het ontwikkelproces. Daarom hebben wij alle belangrijke disciplines voor het ontwerp in huis: van in- en exterieur tot kostenbeheersing en exploitatie. Wij geloven dat de basis voor de perfecte realisering van een project de integrale samenwerking met zowel de eindgebruikers als ontwikkelaars met goed onderling overleg is.

Voor de toekomst zien wij volop kansen voor het bestaande vastgoed, nieuwe beschikbare locaties en de vraag vanuit de markt.

WAT IS UW droom ONTWERP?

Uw visie en behoeften staan centraal bij het realiseren van uw droomontwerp. We luisteren aandachtig naar uw wensen, vertalen deze naar creatieve en functionele ontwerpen en streven naar hoogwaardige kwaliteit in elk detail.

01

WONINGBOUW

Samen uw droomwoning realiseren

Bij AGBvanDIJK geloven we dat een huis veel meer is dan alleen een gebouw. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar u zich echt thuis voelt. Daarom streven we ernaar om unieke, functionele en esthetisch prachtige woningen te creëren die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

02

UTILITEITSBOUW

Samen uw pand realiseren​

Wij begrijpen dat utiliteitsbouw meer is dan alleen het neerzetten van een functioneel gebouw. Het is het creëren van een ruimte die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf of organisatie, en die tegelijkertijd een inspirerende omgeving biedt voor medewerkers en bezoekers.

Interieurteam

03

INTERIEUR

Uw ruimte karakter geven

Met onze ervaring en expertise in zowel zakelijk als particulier interieurontwerp, zorgen we zoor een omgeving die zowel functioneel als stijlvol verfijnd is.
Onze exclusieve samenwerking met topmerken garandeert hoogwaardige producten voor een professionele uitstraling en duurzame kwaliteit.

RECENTE PROJECTEN

Ontdek onze indrukwekkende woningbouwprojecten, waar vorm en functionaliteit samenkomen om droomhuizen te creëren die de tand des tijds doorstaan. Bewonder onze utiliteitsbouwprojecten, waar de behoeften van bedrijven en organisaties zijn verweven met innovatief design, resulterend in gebouwen die het hart van de gemeenschap vormen.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress